keps

Alla inlägg den 16 februari 2015

Av Keps - 16 februari 2015 11:22

En djupfryst fiskpinne torde kunna räkna ut att ju fler vargar det finns, desto mer utrymme behöver de. Nämnda fiskpinne torde också kunna räkna ut att det blir större konkurrens om bytesdjuren ju fler vargar det finns. Samma fiskpinne torde sedan kunna räkna ut att vargen då tvingas söka sin föda längre och längre bort, närmare och närmare människans livsrum, och att det är då de dyker upp vid fårhagen. Denna panerade och djupfrysta livsmedelsprodukt av förädlad fisk (vanligen kummel, Alaska pollock eller torsk) har alltså bättre slutledningsförmåga än "Per-Rim Junior", hädanefter kallad "Pellenollkoll".


  

 

Pellenollkoll är ett typexempel på en sönderurbaniserad slyngel som matats med felaktig pseudovetenskap och noggrannt utskurna delar av tillgänglig fakta. Det är inte bara väldigt enkelt att
läsa sig till hur vilda djur, i detta fall rovdjur, fungerar när populationen ökar. Det ingår också i basal gymnasiebiologi.


Väljer man att inte tro på de kunskaper mänskligheten redan har, kan man själv genomföra en empirisk studie genom att fysiskt placera sitt bortklemade arsle i verkligheten. Det finns säkert någon Värmländsk fårbonde som kan tänka sig att ta emot Pellenollkoll och visa honom verkligheten.


För övrigt (om vi för ett ögonblick ponerar att "Linus" finns), så har ingen tvingat ut honom på vargjakt. Vi tvingar inte folk att jaga i Sverige. Han hade inte sitt kaffe i en flaska utan i en termos, och i detta kaffet fanns ingen alkohol. Vi dricker nämligen inte alkohol när vi jagar i Sverige. Och begreppet "mord" betyder per definition att döda en annan människa. Inte ett djur.


Av Keps - 16 februari 2015 08:02

Undrar om Mona Sahlin fortfarande vill erbjuda "stöd" åt människor som återvänder till Sverige efter att ha mördat, våldtagit och begått folkrättsbrott med IS....



Av Keps - 16 februari 2015 07:46

Befängt! Detta är inte ens roligt. De här människorna är inte bara mentalt desorienterade, de är sinnesslöa!


"Next to us is the body of a mother, who bellowed in grief as she was dragged to the kill floor."

De talar om en höna...






Ovido - Quiz & Flashcards